De wereld lijkt steeds sneller te draaien. We kunnen in slecht uren op een ander continent zitten, kunnen steeds meer produceren en onze zorgen en berg papieren lijkt zich te vermenigvuldigen. Voor ons persoonlijk, merken we dat het opzoeken van eenvoud en de natuur ons op verschillende manieren zoveel heeft geholpen. Dat willen we graag delen!

Wij zijn Steven en Freya, we maken onderdeel uit van Foward to the Basics. Hier organiseren we activiteiten, workshops en reizen die in het teken staan van verbinding met jezelf, vitaliteit en de natuur. Dat kan variëren van wandeltochten tot manden maken, natuur meditatie, wildplukken en bushcraft (om maar een paar dingen te noemen).

Sinds Juni 2020 organiseren we samen met Shark Sups NL SUP-Adventures van één of meerdere dagen. We gaan dan lange afstanden suppen tussen de 15 en 30 kilometer per dag. 

Het idee om dit te doen kwam van onze ervaringen met wandeltochten in het buitenland. We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan me trektochten en andere avonturen. Dit gevoel van avontuur willen we ook in Friesland ervaren en delen!

Het ontdekken van nieuwe landschappen, de voldoening na een dag van zware inspanning en de eenvoud  op het water zijn perfecte ingrediënten voor een prachtige ervaring. Ons doel uiteindelijk is om voor het einde van de zomer een aantal meerdaagse trektochten te hebben georganiseerd.

We zien jullie graag op het water!


Met sportieve groetjes,

Steven & Freya

 

Ga voor meer informatie naar:

www.forwardtothebasics.nl