Lees hieronder welk type board bij jou past!

Ieder persoon is anders en gelukkig maar, dat maakt wel dat ook iedereen een andere voorkeur of doelstelling bij zijn of haar SUP heeft. Hieronder vindt u meer informatie over onze collectie, blijft u toch nog met vragen zitten?

We maken graag een afspraak om telefonisch of persoonlijk advies te geven

Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe SHARK SUP!

SHARK SUP Allround Ride 10’6 x 32”

Specificaties:

Lengte: 320 cm

Breedte: 81.3 cm
Dikte: 12.7 cm
Volume: 249 liter

Max gewicht: 105 kg

Goed voor:
Peddelaars tot 105 kg die hun eerste peddelslagen in SUP willen nemen, lichte SUP-toeren willen doen, wat SUP-surfen en zelfs een beetje SUP-yoga willen proberen – de All Round 10’6 is ongelooflijk veelzijdig, perfect in balans met alle kenmerken die je nodig hebt in je eerste board.

De 10’6 is het populairst in het All Round-assortiment. Met dit board kunnen rijders tot 105 kg leren SUPPEN, gaan voor sociaal stukje peddelen, probeer een beetje licht toeren, vang je eerste SUP-surfgolven en probeer zelfs SUP Yoga! De All Round 10’6 heeft een perfecte balans tussen lengte, breedte en contourvorm voor de beste prestaties voor de meeste peddelaars. Vervaardigd uit Shark Fusion Technology (SFT), de optimale balans tussen gewicht en duurzaamheid. De 10’6 All Round heeft ook de Shark Kick Tail (SKT) die je helpt bij het ontwikkelen van de step back turn-techniek en board handling in de branding.

Meer Info : Nu gratis upgrade naar FULL CARBON Paddle

SHARK SUP Allround Ride 11’0 x 34”

Specificaties:
Lengte: 335.3 cm
Breedte: 86.4 cm
Dikte: 15.2 cm
Volume: 348 liter
Max gewicht: 120 kg

Goed voor:
Peddelaars tot 120 kg die hun eerste peddelslagen op de SUP willen nemen, lichte SUP-toeren willen maken, wat SUP-surfen en zelfs een beetje SUP-yoga willen proberen – de All Round 11’0 is ongelooflijk veelzijdig en biedt een perfecte balans tussen de kenmerken die je nodig hebt in je eerste board.

Zwaardere rijders zouden een stabieler board moeten zoeken, en de 11’0 All Round doet precies dat. Hoewel hij dezelfde bewezen eigenschappen van de All Round 10 ‘en 10’6 deelt, is hij 2 inch breder, waardoor hij meer stabiliteit creëert. Met dit board kunnen rijders tot 120 kg leren SUPPEN, gaan voor een sociaal rondje, probeer een beetje licht toeren, vang je eerste SUP-surfgolven en probeer zelfs SUP Yoga! De All Round 11’0 heeft een perfecte balans tussen lengte, breedte en contourvorm voor de beste prestaties. Vervaardigd uit Shark Fusion Technology (SFT), de optimale balans tussen gewicht en duurzaamheid. De 11 ‘All Round is ook voorzien van de Shark Kick Tail (SKT) die je helpt bij het ontwikkelen van de step back turn-techniek en board handling in de branding.

SHARK SUP Touring XPLOR 11’8 x 30”

Specificaties:
Lengte: 355.6 cm
Breedte: 76.2 cm
Dikte: 15.2 cm
Volume: 327 liter
Max gewicht: 95 kg

Goed voor:
Peddelaars tot 95 kg die op zoek zijn naar verbeterd glijden en topsnelheid voor optimale SUP-tourprestaties of een instap in SUP-racen. De touring-reeks is een stapje hoger dan onze All Round-reeks op instapniveau, met een slankere contourvorm kunt u met deze reeks sneller gaan en meer afstanden afleggen zonder in te leveren op stabiliteit.

De 11’8 is de kortste van het Touring-assortiment en biedt de beste manoeuvreerbaarheid zonder concessies te doen aan de tracking, glijden en snelheid. Met een breedte van 30 ” heeft het 11’8 Touring-board een slankere, snellere vorm en vereist het iets meer balans, maar je wordt beloond met soepel glijden waardoor je meer afstanden kunt afleggen. Het is ook de lichtste van de touring-modellen, dus geweldig als je op zoek bent naar een lichtgewicht tourer.

SHARK SUP Touring XPLOR 12’6 x 30”

Specificaties:
Lengte: 381 cm
Breedte: 76.2 cm
Dikte: 15.2 cm
Volume: 350 liter
Max gewicht: 120 kg

Goed voor:
Peddelaars tot 120 kg die op zoek zijn naar verbeterd glijden en topsnelheid voor optimale SUP-toerprestaties of een instap in SUP-racen. De touring-reeks is een stapje hoger dan onze All Round-reeks op instapniveau, met een slankere contourvorm kunt u met deze reeks sneller gaan en meer afstanden afleggen zonder in te leveren op stabiliteit.

De 12’6 ‘x 30 is de meest populaire van de Touring-reeks en biedt de beste glijvlucht, tracking en stabiliteit voor de meest uiteenlopende peddelaars. Met een breedte van 30 ” is het 12’6 Touring-board een slanke, snellere vorm die iets meer balans vereist, maar je wordt beloond met soepel glijden waardoor je meer afstanden kunt afleggen. De lengte van 12’6 biedt een optimale balans tussen glijden, snelheid en wendbaarheid. Laat uw reisavontuur beginnen!

SHARK SUP Kids racing 11’6 x 25”

Specificaties:
Lengte: 350 cm
Breedte: 63.5 cm
Dikte: 12.7 cm
Volume: 235 liter
Max gewicht: 85 kg

Goed voor:
Peddelaars tot 85 kg die op zoek zijn naar een board met ontwerpinnovaties waarmee je bovenaan het racepodium terechtkomt.

De 11’6 x 25 is de smalste en snelste van onze raceboards. Het is ontworpen als een compromisloze snelheidsmachine en is geschikt voor gemiddelde tot gevorderde racers. Het board is extreem stijf dankzij de 5 ” dikte en carbon stringer die ervoor zorgen dat al je peddelkracht wordt overgebracht op snelheid. We hebben de weerstand door schokkerig water tot een minimum beperkt dankzij de stevige neus van de SHARK SUPs. Verbeteringen voor 2021 zijn onder meer de toevoeging van de Shark Kick Tail (SKT) om u te helpen bij het maken van die kritieke boei-bochten. Vervaardigd uit Shark Fusion Technology (SFT), de optimale balans tussen gewicht en duurzaamheid. Inclusief carbon stringer voor extra stijfheid.

SHARK SUP Racing 12’6 x 27”

Specificaties:
Lengte: 381 cm
Breedte: 68.6 cm
Dikte: 15.2 cm
Volume: 287 liter
Max gewicht: 90 kg

Goeds voor:
Peddelaars tot 90 kg die op zoek zijn naar een board met ontwerpinnovaties waarmee je bovenaan het racepodium in de 12’6-klasse terechtkomt. Met een breedte van 27 ”is dit board geschikt voor zwaardere of minder zelfverzekerde serieuze racers en kan het ook een geweldig crossoverboard zijn voor lichtere tourers.

De 12’6 x 27 is een snel board met goede stabiliteit voor zwaardere of minder zelfverzekerde rijders die willen deelnemen aan de 12’6 raceklasse of snel willen toeren. Het board is extreem stijf dankzij de 6 ” dikte en carbon stringer die ervoor zorgt dat al je peddelkracht wordt overgebracht op snelheid. We hebben de weerstand, veroorzaakt door schokkerig water, tot een minimum beperkt dankzij de stevige neus van de SHARK SUP. Verbeteringen voor 2020 zijn onder meer de toevoeging van de Shark Kick Tail (SKT) om u te helpen bij het maken van die kritieke boei-bochten. Vervaardigd met Shark Fusion Technology (SFT), de optimale balans tussen gewicht en duurzaamheid. Inclusief carbon stringer voor extra stijfheid.

SHARK SUP Racing 14’ x 27”

Specificaties:
Lengte: 426.7 cm
Breedte: 68.6 cm
Dikte: 15.2 cm
Volume: 319 liter
Max gewicht: 100 kg

Goed voor:
Peddelaars tot 100 kg die op zoek zijn naar een board met ontwerpinnovaties die jou bovenaan het racepodium plaatsen. De bredere van onze twee 14 ‘raceboards, dit board is geschikt voor zwaardere of minder zelfverzekerde serieuze racers.

De 14’0 x 27 is de bredere van onze twee 14 ‘raceboards en biedt betere stabiliteit voor zwaardere of minder zelfverzekerde rijders. Het board is extreem stijf dankzij de 6 ” dikte en carbon stringer die ervoor zorgt dat al je peddelkracht wordt overgebracht op snelheid. We hebben de weerstand, veroorzaakt door schokkerig water, tot een minimum beperkt dankzij de stevige neus van de SHARK SUP. Verbeteringen voor 2020 zijn onder meer de toevoeging van de Shark Kick Tail (SKT) om u te helpen bij het maken van die kritieke boei-bochten. Vervaardigd uit Shark Fusion Technology (SFT), de optimale balans tussen gewicht en duurzaamheid. Inclusief carbon stringer voor extra stijfheid.

SHARK SUP Foil & Surf 7’8 x 30”

Specificaties:
Lengte: 233.7 cm
Breedte: 76.2 cm
Dikte: 10.2 cm
Volume: 146 liter
Max gewicht: 80 kg

Goed voor:
Peddelaars tot 80 kg die op zoek zijn naar een compact opblaasbaar SUP-surfboard voor radicale bewegingen en topprestaties.

De 7’8 is klein, licht en zeer compact waardoor het een leuk board is om op te surfen om hoge golven te trotseren. Zijn contourvorm met brede neus en staart geeft uitstekende stabiliteit voor zijn grootte, en zijn brede neus maakt het opnieuw binnenkomen van golven gemakkelijk. De boards fish tail en voorgevormde vinnen geven een goede grip op de golf en zorgen voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid. Verbeteringen voor 2020 zijn onder meer een grotere nose rocker, het verwijderen van bungees, een beter gepositioneerde deckpad en de toevoeging van de Shark Kick Tail (SKT) om je te helpen die radicale bochten te maken. Dit board is ontworpen om mee te surfen, maar kan ook een geweldig board zijn voor kinderen omdat het licht, wendbaar en met zijn 2 + 1 vin setup goed trackt.

SHARK SUP Family board 15’2 x 36”

Specificaties:
Lengte: 462.3 cm
Breedte: 91.4 cm
Dikte: 20.3 cm
Volume: 660 liter
Max gewicht: 300 kg

Goed voor:
De hele familie wil samen paddleboarden. Koppels of vrienden die ‘tandem’ paddleboarding willen ervaren. Kinderen en jongeren die met meer zelfvertrouwen in een groep willen peddelen.

Met 15’2 “/ 36” / 8 “heeft het Family board veel ruimte en stabiliteit voor iedereen. Ouders kunnen heerlijk samen met hun kinderen peddelen. Tal van aanlijnpunten zorgen ervoor dat iedereen zich veilig kan houden en het unieke kijkvenster onder water zorgt ervoor dat kinderen zich urenlang kunnen vermaken met het spotten van onderwaterleven. Hoewel de familie groot is, is hij nog steeds echt verplaatsbaar. Het heeft 6 handgrepen waardoor het hele gezin als een team kan werken om het in en uit het water te krijgen en is gebouwd met SHARK SUPS enkellaagse technologie. De lichtere constructietechnologie betekent dat het nog steeds klein en netjes in de standaard SHARK SUP-rugzak past, zodat je niet eens zou weten dat dit ons op een na grootste board is. Verbeterd voor 2020, we hebben een pomp met dubbele werking bij het bord geleverd om ervoor te zorgen dat je het volume van 650 liter zo snel mogelijk kunt vullen om de peddeltijd van het gezin te maximaliseren. Dit board is ook 20 cm dik en is zo stijf als sommige boards van 25 psi, terwijl het alleen hoeft te worden gepompt tot de aanbevolen 15 psi.

SHARK SUP WHALE (mega) 18’x 78”

Specificaties:
Lengte: 548.6 cm
Breedte: 198.1 cm
Dikte: 20.3 cm
Volume: 1700 liter
Max gewicht: 1000 kg

Goed voor:
Veel plezier beleven in groepen van maximaal 8. Gezinnen, feesten, schoolgroepen en vrienden kunnen een compleet nieuwe en opwindende peddelervaring beleven met de Kraken.

Teamwork is de naam van het spel bij het peddelen van de Kraken. Werk samen om afstand te peddelen, golven te vangen en samen veel plezier te hebben. Met een lengte van 548 cm en een breedte van 198 cm is hij stabiel voor maximaal 8 volwassenen en u kunt zelfs de hond meenemen! De Shark Skin EVA deck pad helpt om iedereen staande te houden terwijl jij je ritme vindt en de uitdaging van de multi-person SUP onder de knie krijgt. Uitgerust met meerdere aanlijnpunten, handgrepen en opblaaspunten, is het veilig in gebruik, gemakkelijk te transporteren naar het water en snel op te blazen en leeg te laten lopen. Wij leveren u niet één, maar twee pompen, dus oppompen is gemakkelijk gemaakt. Gebouwd met onze duurzame enkellaagse technologie in 8” dikte, betekent dat de Kraken compact kan worden ingepakt voor zijn grootte en slechts tot 15 psi hoeft te worden opgeblazen om klaar te zijn om te peddelen.