Gratis verzending
3 jaar garantie op je aankoop

Zakelijk

Naast de verkoop aan particulieren, bedienen we ook de zakelijke markt. Zo varen er al een aantal SUP scholen met SHARK SUPs en zijn we druk bezig om een retail netwerk te realiseren.

Zakelijk inkopen of SHARK verkopen?

Hieronder vindt u meer informatie, we maken graag een afspraak om kennis te maken en de kwaliteit van onze boards te presenteren. Bent u geïnteresseerd naar onze zakelijke prijzen? Stuur ons een mail of vraag de zakelijke prijslijst aan via het contactformulier.

Over het merk
SHARK SUP is een merk dat met een aantrekkelijke prijs en enorm goede kwaliteit iedereen de kans wil geven om met een kwalitatief goed board het water op te gaan en daarbij zo min mogelijk schade aan het milieu wil toebrengen. SHARK SUPs is een wereldwijd merk met verschillende importeurs.

Zakelijk sup boards inkopen
Heeft u bijvoorbeeld een SUP school of camping? Dan zijn de SHARK SUPs echt wat voor u, super stijf en erg sterk in combinatie met een aantrekkelijke prijs maakt dat onze SUPs perfect zijn om te verhuren. Er varen al een aantal SUP scholen met onze boards, en naar grote tevredenheid.

Over ons

SHARK SUP Nederland is onderdeel van Sail-a-way Sneekermeer BV.
Een allround watersportbedrijf met als core business, het verhuren van zeilboten en sloepen. Zo’n 5 jaar geleden besloten we een aantal SUPs voor de verhuur in te kopen, dat werden SHARK SUPs.

Na 3 jaar verhuren beviel de kwaliteit en prijs zo goed dat we het importeur schap voor de Benelux over hebben genomen. Inmiddels zijn we 2 jaar importeur en beginnen we met bouwen aan een mooi retail netwerk.

Retailer worden.

De kwaliteit van een board wordt steeds belangrijker, waar men eerst vaak boards via internet kocht verschuift dat steeds meer naar de winkels waar je de boards kunt voelen, ruiken en proeven, maar waar je vooral advies kunt krijgen. Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste retailers die ons merk graag vertegenwoordigen. Klik hieronder om een afspraak te maken en de zakelijke prijslijst te ontvangen.

Hier vind je
Sharksups

Geliefd door onze

Community